23. september 2014 Anne Leserinnlegg, Næring 0
Jeg er en hytteeier som har funnet drømmestedet på Nordre Fjellstølen. Vi stortrives her og i Valdres generelt. Har nettopp lest siste utgaven av Valdresmagasinet og ble veldig glad når jeg leste om planene for det nye bakeriet. Det blir veldig bra!
Det jeg savner i Bagn spesielt, men også på Leira og i Fagernes, – er en matbutikk med et bedre utvalg av kjøtt, fisk og gjerne lokale varer. Jeg og sikkert mange hytteeiere med meg, ønsker å bruke det lokale tilbudet. Jeg fyller på Statoil, jeg handler på G-Sport og jeg bruker Steinar Kleven og det lokale polet, men jeg kvier meg for å bruke Spar butikken, fordi det er så kjedelig og til dels dårlig utvalg. Når vi kommer oppover på fredagene ønsker vi noe godt og spennende, og vi er villig til å betale for det. Men, når det som ligger klart og venter er svinekoteletter, kjøttdeig og overpriset vanlig Gilde kjøtt, er det mer fristende å kjøpe med noe godt hjemmefra.
Når det finnes så mye god (lokal) mat å velge i, og nå som det kommer skikkelig håndverksbakeri, burde noen se et marked for et bedre mattilbud for de horder av hyttefolk som kommer hver helg, (sikkert også mange lokale som kunne tenke seg et mer variert tilbud).
Drømmen er en slakter ved siden av bakeriet, men det blir vel bare en drøm. Uansett burde det være mulig med en oppgradering i forhold til dagens tilbud…
Er jeg den eneste som savner et slikt tilbud???
Mvh. Morten Edland
6. september 2024 0
31. mars 2024 0