Fotball 2017

Fotball er den største enkeltgruppen i Bagn Idrettslag. For deg som ønsker å bli med på fotball eller har barn som vil være med, men ikke vet hvor du skal henvende deg kan du sende en epost til idrettslaget@bagn.no så finner vi riktig person som kontakter deg. Oversikt over lagledere og trenere finner du lengre ned på siden.

Har du lyst til å bidra i fotballen i Bagn Idrettslag? Vi har helt sikkert oppgaver som venter på deg. Du trenger ikke kunne fotball, men det er en stor fordel om du liker å legge til rette for barn og unge. Bagn idrettslag dekker kurs for de som vil ha det. Både lederkurs, trenerkurs og aktivitetskurs.

For at Fossvangområdet skal være i stand til alle kamper og andre arrangementer i BILs regi, er det en del arbeid som må gjøres.  I tillegg til fellesdugnadene så har alle lagene har egne ansvarsområder.

Under finner du sportsplanen med noen små oppdateringer. Du vil til enhver tid finne siste versjon her

Sportsplan 2014 

Oppmannsheftet er oppdatert i 2014, men det er ønskelig med innspill på endringer eller feil som står i heftet. Videre oppdateringsarbeid blir et fellesprosjekt for alle oppmenn/lagledere i Bagn IL i 2014/15

Oppmannshefte revidert 2014

Endringer eller kommentarer til sportsplan og oppmannsheftet tas opp på lagledermøter/oppmannsmøter eller meldes inn på idrettslaget@bagn.no .

Oversikt over lagledere og trenere finner du på fotball.no på denne linken